+45 53 62 37 60
Menu

Vi er din lokale låsesmed, og med base centralt på Midtsjælland, når vi hurtigt ud til dig i både Holbæk, Ringsted, Roskilde og Lejre.

Kvalitetsarbejde ved enhver opgave

Hos Reguard hjælper vi både private og erhverv, og vi klarer hvilken som helst låserelateret opgave. Vi kan hjælpe dig hvad enten du har smækket dig ude, har brug for et tilbud på udskiftning af låse i din ejendom, eller noget helt tredje. 

Med mere end 12 års erfaring i bagagen i låsebranchen, har vi oplevet lidt af hvert, og er stolte af at kunne meddele at der stort set ikke er den opgave vi ikke kan klare.

Som låsesmed tager vi vores arbejde alvorligt, og vi stiller store krav til både os selv og vores samarbejdspartnere. Med gode samarbejdspartnere i ryggen, er vi i stand til at give dig gode priser på markedets bedste produkter. Og du kan roligt regne med at vi følger tingene til dørs. Vi leverer et stykke kvalitetsarbejde ved hver eneste opgave, stor som lille.


Fleksibel låsesmed med højt humør

Som din lokale låsesmed er vi på pletten, når du har brug for os. Derfor rykker vi ud lige så snart telefonen ringer, uanset hvornår på døgnet det måtte være. 

Når vi er ude på en opgave, sørger vi for at løse den så effektivt og grundigt som muligt, og det høje humør kommer helt uden ekstra betaling. Sagen er den at vi er vilde med vores arbejde, og brænder for låsesmed faget. Det smitter ganske naturligt af på vores væremåde, og har det med at sprede sig til vores omgivelser.


Uforpligtende tilbud og gratis sikkerhedstjek

Som en ekstra service, tilbyder vi et gratis sikkerhedstjek af din ejendom. Vi gennemgår sammen med dig ejendommen og giver et uforpligtende tilbud på forøget sikkerhed så du kan føle dig tryg.


Få et uforpligtende tilbud

Sådan foregår det


Du kontakter os

Du får et tilbud

Du godkender tilbuddet

Vi installerer og monterer

Få et uforpligtende tilbud


Kontakt Reguard ApS